Підписаний Держфінмоніторингом меморандум може стати поганою новиною для українців, які звикли ховати гроші на Мальті.

Повідомляє видання ZN.ua

Україна та Мальта підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, пов'язаних з предикатними злочинами, фінансуванням тероризму та розповсюдження зброї масового ураження.

Підписи під документом у четвер, 26 серпня, поставили глава Державної служби фінансового моніторингу України Ігор Черкаський і директор підрозділу аналізу фінансової інформації Республіки Мальта Кеннет Фаруджа.

Український Держфінмоніторинг зобов'язався обмінюватися в мальтійськими колегами інформацією про" підозрілі " фінансові операції.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Держфінмоніторинг продовжує поглиблювати свої зв'язки з міжнародними партнерами-членами Європейського Союзу", - сказано в повідомлення відомство.

"Погана новина для українських бізнесменів і політиків, які ховають тіньові доходи на Мальті, а в Україні - приховують Мальтійські паспорти. Тепер це "модне місце", яке частково перебрало на себе роль Кіпру, стане прозорішим для української фінрозвідки" - коментує цю новину портал ZN.ua

Раніше повідомляли, ПриватБанк змусив клієнтку боротися за свої кошти: "поверніть гроші!".

Як повідомляв Знай.uа, українцям підвищать зарплати, але пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Українка з карткою Ощадбанку разом із зарплатою отримала "секретний" кредит: