У п'ятницю, 27 серпня, погода обіцяє бути дощовою і похмурою в більшій частині території країни, тільки в центральних областях очікується трохи сонця і комфортна темпуратура. Також, похолодання прогнозується у всіх регіонах, загартовуючи українців перед осіннім сезоном.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +17 до +23 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +9 до +13 градусів.

У центральних областях температура вдень від +21 до +27 градусів, вночі – від +11 до +17 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +20 до +24 градусів, а вночі – до +13.

У східних регіонах – вдень від +24 до +29, вночі – від +15 до +18. На півдні температура повітря - від +24 до +29 градусів вдень, нічна – до +19 градусів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Погода на 27 серпня, фото Укргідрометцентр

"Фінальні вихідні літа обіцяють бути відмінними в Києві, тому вже плануйте хорошу коротку поїздку. 27 серпня дощі будуть проходити в західних регіонах і періодично в східних регіонах", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 27 серпня в Україні

У цей день вшановується пам'ять пророка Міхея. Наші предки помітили, якщо в цей день тихий вітер, то осінь буде ясною. А ось якщо Міхей з бурею - до непогожого вересня. У колишні часи в цей день спостерігали за журавлями: якщо вони вже відлітають в теплі краї, то до середини жовтня мороз буде, а якщо ні - то зима пізніше прийде.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, крижані дощі, відлиги і люті морози: з'явився прогноз погоди на зиму 2021-2022

Також портал Знай.uа писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження