Стало відомо про те, що кількість загиблих в американському штаті Теннесі досягла 22 осіб. Всьому виною повінь, яка раптово наздогнала місцевих жителів.

Всього за 24 години в суботу випало близько 43 сантиметрів опадів, і цей показник побив попередній рекорд, більш, ніж на 8 сантиметрів. При цьому, в результаті зливи затоплені округи Хамфріс, Діктон, Хікман і Х'юстон. На даний момент тривають пошуки 30 осіб, і 22 загинуло.

Будинки і дороги посмивало, і почалися серйозні перебої зі зв'язком.

Західний інформаційний портал Washington Post розповів історію місцевої жительки, яка втратила в один момент все, і дивом сама залишилася жива.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вона намагалася втриматися над повінню: "Приблизно в той час прийшла колода або жердина довжиною близько чотирьох футів. Бог був моїм якорем на цьому стовпі " ділиться зі сльозами на очах жінка.

Частина міста зруйнована, люди покидали автомобілі на проїжджій частині, вулиці покриті брудом і сміттям, а в будинках повністю мокрі меблі.

Пошук зниклих людей може тривати ще кілька днів, а поки що влада повідомила про 22 жертви нещадної стихії.

"Ймовірність того, що вони знайдуть когось живим, зменшується з кожним днем", - заявив в коментарі The Washington Post Дін Фленер, представник Агентства з надзвичайних ситуацій Теннессі. Залишається сподіватися, що зниклі знайшли де сховатися від стихії.

Стихія, фото: скріншот з відео
Стихія, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що компанія FedEx перерахувала на боротьбу з наслідками близько 100 тисяч доларів. Всі ці кошти підуть постраждалим.

Як повідомляв Знай.ua, погода на Маковія подарує українцям "Божу благодать": справжнє бабине літо перед вереснем.

Знай.ua писав, зима розпочнеться дуже рано: синоптики стривожили попередженням, осені майже не побачимо.

Крім того, град з горіх і побитий урожай: українські села накрила негода, люди готуються до нового удару потужної стихії вже найближчим часом.