У житті не завжди все йде гладко, про це пам'ятають віруючі як ніхто інший. Буває, що дні стають сірими, а справи вже не мають значної важливості. І не дивно, адже одна проблема може буквально вибити з нормального життя будь-якої людини. Не варто забувати, що завжди можна звернутися за допомогою до Святих, де вислухають і допоможуть в будь-який час, навіть в найскрутнішу хвилину.

Спеціально для наших читачів ми знайшли молитву до Матінки Ксенії, у якої можна попросити про допомогу. Про це стало відомо завдяки новій публікації пабліку в мережі Instagram "Православна молитва".

Молитва у церкві, кадр з відео
Молитва у церкві, кадр з відео

Молитва Ксенії Блаженної про Допомогу

"О свята угодниця Божа блаженна Ксенія! Призри милостиво твоїм оком на нас, раб Божих (імена), чесним твоїм іконі розчулено моляться і просять у тебе допомоги і заступництва. Простягни до Господа Бога нашого теплия твоя молитви і випроси душам нашим залишення гріхів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Се бо ми серцем скорботним, і духом смиренним тебе Заступницю милостиву до Владики і молитовницю за нас, грішних, закликаємо, яко ти Ти прийняла від Нього благодать молитися за нас і від бід ізбавляті.

Тобі ж просимо, не погорди нас недостойних, що моляться тобі і твоїй допомоги потребують, і ісходатайствуй всім вся спасіння корисна, яко да твоїми до Господа Бога молитвами отримавши благодать і милість прославим всіх благих Джерела і Дароподателя і Бога Єдиного, в Троїце Святій славімаго. Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків."

Молитва, скріншот: Instagram
Молитва, скріншот: Instagram

Молитва, скріншот: Instagram
Молитва, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, одеське сестринство милосердя УПЦ до 7-річчя з дня заснування нагородили орденом РПЦЗ.

Як повідомляв Знай.uа, Київ готують до приїзду Вселенського Патріарха Варфоломія: плакати заборонені, а для глядачів - жорсткий "фейс-контроль".

Знай.uа писав, віряни УПЦ сьогодні святкують Преображення Господнє.