У Бердянську туристи влаштували бійку прямо в морі через медузи. Відповідні кадри оприлюднили у місцевих пабліках у соцмережах.

Як зазначається, бійка сталася на пляжі верхової. Причиною конфлікту між відпочиваючими стали медузи.

Під час купання одні туристи почали викидати медуз на берег, іншим це не сподобалося. Після словесної перепалки в морі почалася бійка. Брали участь в ній і чоловіки, і жінки. Розбороняти забіяк довелося іншим туристам, які стали мимовільними свідками інциденту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Так, у нас і не таке можна зустріти!", "Коротко про те як знайти проблеми на рівному місці, люди невиправні...", "Бійка як бійка. Нічого епічного " » - пишуть у коментарях українці.

«Це дружня зустріч сумоїстів», - «Сумоисток. Мужиків в сумоїсти не прийняли-потрібну вагу не набрали", - жартують інші коментатори.

"Як нудно я живу...", "Вооот у кого життя вдалося! У людей інших проблем немає, крім медуз! Так що заздріть мовчки...", "Досить відпочивати, пора працювати. Це той випадок, коли відпочинок не на користь», «Ось сміхота, товсті тетехи і мужики з пузами б'ються, Рембо, блін, недороблені», «Медузи розбрату», «випускайте Кракена», - не вгамовуються жартівники.

Раніше повідомляли, Костянтин Яловий пояснив причини навали медуз у Кирилівці.

Як повідомляв Знай.uа, проти локдауна і вакцинації: Австралією і Францією прокотилася хвиля протестів.

Знай.uа писав, у Дніпрі побили відому активістку, яка лежить у лікарні з травами голови: "мені дуже погано і боляче".