Для батьків найголовніше в житті це їхні діти, тому вони всіма силами намагаються захистити їх від лихого. У таких випадках можна звертатися у молитвах до вищих сил.

У молитві можна просити про заступництво для своїх дітей, та гарну долю. Обов'язково попросіть у всевишнього здоров'я для ваших дітей. Вищі сили обов'язково допоможуть кожному, хто цього дійсно потребує. Для цього просто необхідно прочитати молитви.

Молитва, фото з gettyimages
Молитва, фото з gettyimages


Молитва до Ангела-хранителя за дітей

Святий Ангеле-хранителю моїх чад (імена), покрий їх твоїм покровом від стріл демона, від очей спокусника і збережи їх серце в ангельській чистоті. Амінь.

Молитви до Ісуса Христа за дітей

Ти дарував мені дітей по плоті, вони Твої по душі; і мою і їхні душі відкупив Ти Своєю безцінною кров’ю; заради крові Твоєї Божественної благаю Тебе, найсолодший мій Спасителю: благодаттю Твоєю доторкнися сердець дітей моїх (імена) та похресників моїх (імена), захисти їх страхом Твоїм Божественним, утримай їх від поганих нахилів і звичок, спрямуй їх на світлий шлях життя, істини і добра, прикрась життя їхнє усім добрим і спасительним, улаштуй долю їхню як Ти Сам бажаєш і спаси душі їхні провадячи їхніми долями.

Господи Боже отців наших! Дітям моїм (імена) та похресникам моїм (імена) дай серця праві, аби дотримуватися заповідей Твоїх, одкровень Твоїх та уставів Твоїх і виконувати все це.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, молитва Святій Мотроні про злагоду в сім'ї: щоб чоловік не зраджував і були здорові діти. Попросити святу можна про що завгодно, і це обов'язково збудеться

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній учень з "фізруком" пліч-о-пліч боронять Батьківщину: "Ставив мені двійки". Учителю і його колишньому учню довелося разом служити у війську

Також "Знай.ua" писав, відважний воїн віддав життя за Україну, побратими не стримують сліз: "Богдан був справжнім офіцером". Побратими та рідні попрощалися з полеглим воїном