Матінці Матроні, Матронушці, як люблячи називають блаженну в народі, моляться в хворобах, життєвих негараздах, коли не ладиться з роботою, навчанням, житлом і в гоніннях. Сила допомоги цієї святої дивовижна. Попросити святу можна про що завгодно, також про позбавлення від тривог і страхів – під час епідемії, що обрушилася сьогодні на весь світ, це здається особливо актуальним.

Свята Матрона Московська - російська свята ХХ століття. Народившись сліпою і каліцтвою, вона з дитинства проводила багато часу в молитві до Бога і Господь дарував їй милість – втішати людей і допомагати людям.

Звертатися з молитвою до святої Матрони віруючі можуть в будь-якому місці - в тому числі в місті, де проживають, в храмі, в який ходять, і вдома. Якщо обставини життя дозволять відвідати Москву, відвідати там Покровський монастир, прикластися до мощів блаженної матінки Матрони, — це справа добра, і його можна тільки вітати. Але не варто забувати, що святі чують нас в будь-якому місці.

"Довіряйте будь-які свої біди і бажання блаженній Матроні: свята направить вас на вірний шлях. Прохання своє можна викласти у вільній формі"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що молітва Святій Трійці зцілить душевні і тілесні рани: читай з вірою

Як повідомляв Знай.uа, молітва до пресвятої Богородиці в бідності: пішли українцям добробут і "вагітні" гаманці

Також портал Знай.uа писав, день Святого Євдокима: ритуали, які вбережуть ваш будинок і сім'ю від негараздів