Погода 26 серпня змусить тремтіти українців як осикові листочки: оголосили штормове попередження в семи областях

У четверг погода в Україні очікується переважно прохолодною. У північних, центральних і південних регіонах - грози, дощ і град. Також, синоптики оголосили штормове попередження в семи областях країни: Черкаській, Полтавській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській.

"Україна 26-го серпня хвилюватиметься... Дощі, можливо з грозами, пройдуть в північних областях, в центральній частині, зачепить Одеську, Чернівецьку та Івано-Франківську область", - зазначила синоптик Наталка Діденко.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Святослав Вакарчук вперше став батьком: нова кохана народила сина

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Стало відомо, що у 46-річного популярного артиста Святослава Вакарчука народилася дитина. Відомо, що музикант став татом хлопчика, якого пара вже назвала Іваном. Однак ім'я жінки, яка народила Святославу Вакарчуку сина поки не розголошується.

"Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх вирішення і права на приватне життя", — зазначив представник музиканта, додавши, що інформація про те, що хлопчик з'явився на світ 19 серпня, не відповідає дійсності.

Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk
Святослав Вакарчук, instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Олю Полякову жорстко розкритикували за пухнасті пір'я замість сукні: "Костюм курки"

Знаменитість виставила уривок свого виступу на сцені НСК "Олімпійський" під час грандіозного концерту, присвяченого 30-річчю Незалежності України. Так, артистка виконала легендарний хіт композитора Юрія Рибчинського "Чарівна скрипка", з'явившись перед публікою в несподіваному образі. Зірка приміряла довгу білосніжну сукню і головний убір, суцільно розшитий пір'ям, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах.

Виконавиця поцікавилася, як її шанувальники поставилися до епатажного вбрання птиці, а також самого концерту.

Оля Полякова, скріншот з youtube
Оля Полякова, скріншот з youtube

Лоліта Мілявська в купальнику підтягнула свої "капусточки" до шиї: "Як в молодості"

Зірка вирішила показати своїм фанатам заради чого приїхала на "Нову хвилю". Вона зняла коротеньке відео в якому показала, як стоїть біля басейну в надії зробити красиві фото.

"Зніми мене відразу так, щоб у мене груди, як в молодості була, і ноги щоб, ну талія зараз нормальна. Ось так от зніми, я ще на пальці стану, щоб ноги взагалі здавалися довгими. Хто за чим приїхав на "Нову хвилю", а я щоб знятися біля басейну", — зазначила Лоліта Мілявська у відео.

Лоліта Мілявська, скріншот з відео
Лоліта Мілявська, скріншот з відео

Катя Павленко з Go_a вийшла заміж на шоу "Співають всі!": "Так весілля я не уявляла"

У прем'єрному епізоді грандіозного шоу "Співають всі!" глядачі познайомилися з талановитими учасниками, одним з яких став 28-річний Олександр Боратинець (BORA) з Волинської області. Тільки хлопець вийшов на сцену, як незаміжні експерти проекту почали цікавитися, чи одружений він, на що учасник показав відсутність кільця на безіменному пальці.

"Немає обручки? Який збіг, У мене теж!» - заявила Катерина Павленко в ефірі каналу "Україна". Після цих слів Діма Коляденко надів на голову Каті фату, а Ніна Матвієнко заспівала народну весільну пісню «Горіла сосна, палала». Учасник поцілував Катерину в щічку, і всією «сотнею» вони зіграли саму зоряну в країні весілля.

Катя Павленко, фото канал "Україна"
Катя Павленко, фото канал "Україна"