У Києві сталася НП, там чоловік заліз на верхню точку будівельного крана і зірвався вниз.

Відповідні кадри з'явилися в Телеграм-каналі "Made in Ukraine".
Так, стало відомо, що в середу, 25 серпня в Києві помітили чоловіка, який видерся на верхню точку будівельного крана. На оприлюднених кадрах видно, що чоловік спочатку пострибав на будівельному крані, а потім вирішив злізти.

Будівельний кран, скріншот з відео
Будівельний кран, скріншот з відео

Під час того, як чоловік злазив з будівельного крана він несподівано зірвався вниз. Зараз невідомо, чи отримав він в результаті цього якісь травми, також невідомо про стан киянина.

Будівельний кран, скріншот з відео
Будівельний кран, скріншот з відео

"Природний відбір. У Києві мужик заліз на саму верхню точку будівельного крана і зірвався вниз. Вижив він чи ні — невідомо", - сказано в повідомлення телеграм-каналу "Made in Ukraine".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, що старий охоронець ТЦ заліпив по обличчю дівчинці-підлітку: у бідолахи все обличчя червоне. Інцидент стався в зоні фуд-корту-дівчина сиділа за столиком разом з подругою.

Як повідомляв Знай.uа, пенсіонера звільнили зі школи через дику працьовитість: прозвали "людожером" і залишили без копійки. Василь Мілусь працював сторожем і відповідально ставився до завдань.

Знай.ua писав, поліцейські жорстоко побили хлопця посеред вулиці: тягали по землі і "запакували" всього в крові. Копи жорстоко обійшлися з молодим українцем.