В ООС розповіли про кращих кухарів Об'єднаних сил. Хто найсмачніше годує наших солдатів, поки ті захищають Батьківщину на фронті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці ООС у соціальній мережі Facebook, де регулярно висвітлюють новини з Донбасу.

Цього разу в мережі розповіли про кулінарний конкурс, в якому взяли участь три збірних команди, у складі трьох кухарів. Вони представляли оперативно-тактичні угруповання" Восток", "Північ" та інші частини Об'єднаних сил.

Заступник голови конкурсної комісії полковник Олександр Загороднюк зазначає, що це вже третій, фінальний етап конкурсу, і туди вдалося дістатися тільки кращим з кращих.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У перший день вони демонстрували знання теорії, технології готування страв, а також транспортування їжі в польових умовах. Також, були відпрацьовані практичні нормативи з підготовки польової кухні та надання першої медичної допомоги.

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

На наступний день почався найцікавіший етап - готування страв. За правилами конкурсу, команда у складі трьох кухарів повинна була приготувати три страви для 125 військових.

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

"Страви однакові для всіх: сирний суп з грибами і куркою, гуляш з гречаною кашею і салат з капусти. Всі ці страви є в армійському повсякденному меню. Конкурсанти отримали однакові продукти. Смак, звичайно, буде різний і залежить тільки від кухарської майстерності" - розповів член конкурсної комісії підполковник Юрій Ромашкан.

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

Битва на конкурсі була сильною, адже, серед учасників величезна кількість фахівців з досвідом роботи. Вадим Музиченко зазначив, що це його улюблена робота, і він багато вчився.

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

Ще в Києві працював в одному з готелів, а також двічі брав участь у міжнародних змаганнях. В результаті, тут йому вдалося отримати перше місце в індивідуальному заліку.

ООС, фото: Facebook
ООС, фото: Facebook

У командному заліку перше місце посіла збірна кухарів оперативно-тактичного угруповання" схід " у складі Максима Кондитерова, Інни липовий та Зої Погрібної.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян кинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців...".

Як повідомляв Знай.uа, на кордоні виявили тіло бійця ДПСУ з вогнепальним пораненням: було всього 24 роки.

Знай.uа писав, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії.