Іноді виникає питання, А який же термін придатності у звичайних речей. Скільки може вам прослужити улюблена подушка, улюблені кросівки, або ж нижню білизну.

У всього цього, як виявилося, також є свій певний термін придатності, після якого слід замінити ці речі на нові. Зараз поговоримо про те, що ж це, і скільки вони прослужать.

Ось, наприклад, подушка можуть прослужити у вас вдома до трьох років, після чого їх потрібно замінити. І справа не тільки в зносі, але і в тому, що там може завестися пиловий кліщ.

Подушки для сну
Подушки для сну https://www.pexels.com/ru-ru/

Домашні тапочки найкраще міняти раз на півроку, так як вони можуть бути переносником грибка. Якщо матеріал дозволяє, то можна їх прати, і тоді термін придатності збільшується солідно.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Губки всього кілька тижнів, а ось мочалка півроку. На ній також може утворитися грибок або цвіль, тому, краще не ризикувати.

Рушник слід міняти раз в 1-3 роки, так як з часом вони просто перестають поглинати воду, і толку від них не особливо.

зубна щітка, фото Pxhere
зубна щітка, фото Pxhere

Зубна щітка повинна бути в будинку тільки три місяці, адже, потім там стираються щетинки, та й довше просто не гігієнічно.

Гребінець всього рік, парфуми від року до трьох. Що стосується дитячих речей. Соска з латексу потрібно міняти якомога частіше, спостерігаючи за їх станом, а ось автокрісло може прослужити близько десяти років.

Дитяче автокрісло, АвтоСвіт
Дитяче автокрісло, АвтоСвіт

Жіночий бюстгальтер можна носити кілька років, але фахівці стверджують, що затягувати і чекати чергової його річниці не варто.

кросівки Nike
кросівки Nike

У кросівок є свій пробіг - 500 кілометрів. Цього приблизно вистачає на рік, після чого їх амортизації ослабне, і страждати в першу чергу будуть ваші суглоби.

Нагадаємо, раніше українцям показали, як "брешуть" прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана

Як повідомляє портал Знай.uа Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла

Також Знай.ua писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії