В Одесі відвідувачі ресторану "Сканді" залишилися незадоволені сервісом і кухнею. Про це розповіли в співтоваристві «Чорний список Одеса» в телеграмі.

"Добрий вечір, хочу залишити скаргу на ресторан Сканді в Лузанівці. Почалося все з того, що як тільки ми зайшли, зустріли нас "з ласкою", після чого і почалося найцікавіше», - пише автор повідомлення, додаючи відповідне фото.

За словами автора, було великою помилкою залишитися в цьому закладі, а не піти і знайти більш приємне місце.

Скрін, Facebook "чорний список Одеса"
Скрін, Facebook "чорний список Одеса"

"Коли ми присіли за стіл, нам відразу сказали, "у вас є півтори-дві години", а потім на вихід, бо стіл потім здадуть іншим. Стіл був абсолютно вільний і без резерву. Присіли, вирішили, що будемо замовляти, і чекали офіціанта. З моменту посадки до нас підійшли через 15-20 хвилин, до цього робили вигляд, ніби нас немає», - дивується клієнт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Із замовленням теж все виявилося не кращим чином-їжа була холодною і несмачною, а в алкогольний коктейль «забули» додати алкоголь.

Скрін, Facebook "чорний список Одеса"
Скрін, Facebook "чорний список Одеса"

"Коли принесли страви, моє замовлення було, м'яко кажучи, зіпсоване. Спагетті болоньєзе були холодні, прісні, таке відчуття ніби просто вчорашнє розігріли. Коктейль, який мав бути алкогольним, зробили не алкогольним», - обурюється відвідувач.

При цьому за весь час відвідування до них підійшли тричі: прийняти замовлення, принести його і принести рахунок, який теж довелося довго чекати.

Фото: ресторан "Сканді"
Фото: ресторан "Сканді"

"Дуже добре помітно різне ставлення до різних гостей. З одних порошинки здувають, а інших ігнорують, хоча ми так само прийшли посидіти і відпочити, і так само за це заплатили. "Сканді" в Лузанівці залишив жахливі враження. Якщо хочете добре відпочити, краще вибрати інше місце", - упевнений автор скарги.

"Вчора були, стіл замовили вранці. Не сподобалася кухня, раніше було смачніше", "Ми там двічі з хамством зіткнулися і навіть не здивовані посту", "Моя знайома в Лузанівці працювала... Багато чого розповідала. Бажання туди ходити відпало", - коментують пост місцеві жителі.

Нагадаємо, що люди пересуваються на човнах замість маршруток: ціле місто йде під воду, кадри "Апокаліпсису"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові встановили "розумні світлофори" - тепер у громадського транспорту є переваги

Також, Знай.uа писав, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе