В Одесі водій маршрутки № 201 вирішив провітрити свій транспорт, просто відкривши двері на ходу. Про це розповіли в співтоваристві «Чорний список» в телеграмі.

"Немає кондиціонера в маршрутці? Вихід знайдений! На ходу відкриваємо двері і провітрюємо пасажирів. Маршрутка №201. Одеса", - пише автор повідомлення, додаючи відповідне фото.

У коментарях думки з приводу такого методу провітрювання маршрутки розділилися.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Та скрізь так, інший раз така спека що вже і сам хочеш попросити», «Водила красава, кому не подобається – чемодан, вокзал, Америка», «Пипець проблема. Навпаки потрібно сказати спасибі. Видно, що в пробці і швидкість мінімальна. Ось так роби", "І правильно робить, спасибі таким водіям, інакше здохнути можна. Через таких стукачів, потім люди страждають", "Гаразд би стоячі пасажири були, а так тільки подяку потрібно висловити.

Інші вважають, що правила дорожнього руху-важливіше комфорту.

"Машину свою купуйте і можете з відкритими дверима кататися. Тут правила потрібно дотримуватися", "Коли сказали що в Європі можна проходи використовувати нетрадиційно, але не уточнили, які», «Блін, палиця про два кінці. З одного боку, техніка безпеки кров'ю написана. Правила є правила. З іншого — водій ризикує заради блага пасажирів. Постійне це відчуття» коли водій двері відкриває і ти такий "даа, напарник, я тебе не здам"", "Чого тоді відразу голосування не провели: закрити двері або залишити відкритою?", - сердяться коментатори.

Нагадаємо, що люди пересуваються на човнах замість маршруток: ціле місто йде під воду, кадри "Апокаліпсису"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові встановили "розумні світлофори" - тепер у громадського транспорту є переваги

Також, Знай.иuа писав, що українку посеред білого дня збив іржавий трамвай, медики роблять все можливе