Сьогодні відзначають 30-річчя Незалежності України. Під час параду на Майдані у Києві створили театралізований перформанс "ДНК" (День Народження Країни).
Через ходу маленької дівчинки було показали історичні віхи України - від доби Київської Русі до новітньої історії. Наприкінці дитина пробігла Хрещатиком назустріч військовим. Це дійство неабияк розчулило присутніх та навіть президента Володимира Зеленського.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

У своєму Instagram Володимир Зеленський опублікував фото з дівчинкою та привітав українців з Днем незалежності. При цьому президент закликав всіх берегти та любити країну в якій живемо.

Фото зі сторінки Володимира Зеленського
Фото зі сторінки Володимира Зеленського

"Україна у нас єдина. Іншої в нас немає й не буде. Іншої нам і не треба. Тож давайте нарешті збудуємо її й назавжди збережемо. А 24 серпня 2091 року відзначимо 100-річчя її незалежності. Нехай уже не ми, а наші діти й онуки. А іншого нам і не треба", - написав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський, Пономарьов і Беленюк привітали українців із Днем прапора: "Тільки разом, тільки вгору!". Українці святкують День прапора

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.

Як повідомляв "Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".