Національний центр дикої природи в Саудівській Аравії оголосив про арешт двох людей, які опублікували ролик, як вони готують кенгуру після того, як вбили його.

Вони були заарештовані Саудівською владою за публікацію відео в Інтернеті, на якому вони вбивали кенгуру, а потім готували його. Не так давно вони опублікували ще один ролик, де розповідали, яким може бути смачним і корисним м'ясо кенгуру.

мама-кенгуру з дитинчам, фото:pxhere
мама-кенгуру з дитинчам, фото:pxhere

Ця новина привернула увагу Саудівської влади. Представник Центру додав, що кенгуру не входить до списку дозволених тварин, яких дозволено вбивати.

Шкуродер, фото: скріншот з відео
Шкуродер, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Найцікавіше, що всі міркування велися на тлі клітини, в якому сидів ще живий кенгуру. Далі лише показується, як чоловіки готують страву. Зараз ведуться консультації з Міністерством внутрішніх справ стосовно юридичних дій. Вони закликають громадян дотримуватися закону, і не повторювати подібне надалі.

Кенгуру, фото: скріншот з відео
Кенгуру, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що раніше в Російській Федерації стався ще один кричущий випадок. Чоловік забив до смерті бездомного собаку, потягнув його до себе додому, після чого обробив, приготував і почав трапезувати.

При цьому, все він знімав на відео, і поділився ним в соціальних мережах. Історія почала набирати розголосу, і його затримали. Чоловікові загрожує від трьох до п'яти років позбавлення волі на подібні дії. Розслідування триває, і найімовірніше, його провина буде доведена. Сам він нічого не заперечує.

Раніше повідомляли, "На частини б розірвала": українці повстали проти шкуродерства в Харкові, били поні серед білого дня.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві шкуродери закопали п'ятьох новонароджених кошенят: "одне задихнулося".

Знай.uа писав, підлітка в горах вкусила змія, довелося викликати рятувальників: так і не дістався на вершину.