Молодята виявлені мертвими після того, як повідомили друзям про підозрілого молодого чоловіка, який бродить поблизу від їх житла. Про це розповіли у виданні «7news».

Як повідомляється, дивний випадок стався в штаті Юта, в 418 км на південний схід від Солт-Лейк-Сіті.

Як повідомляється, подружжя знайшли застреленими через кілька днів після того, як вони розповіли друзям, що турбуються через «моторошного хлопця», який переховувався поблизу від їхнього табору.

Згідно з заявою шерифа округу Гранд, тіла 38-річної Крістал Мішель Тернер і її 24-річної дружини Кайлен Керрол Шульте були виявлені в середу біля Ла-Сал-Луп-роуд в Моаві, штат Юта.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В даний час офіс шерифа округу Гранд веде розслідування вбивства. Ми відстежуємо всі можливі версії, які потрапляють в нашу увагу в ході цього розслідування. Офіс шерифа вважає, що в даний час в районі округу Гранд немає небезпеки для населення», - йдеться в заяві.

Тернер і Шульте вели богемний спосіб життя, переїжджаючи з кемпінгу в кемпінг. Пара, яка одружилася тільки в квітні, вела безтурботний спосіб життя, пересуваючись у своєму переробленому фургоні. Друзі та колеги почали турбуватися про них, коли вони обидва не вийшли на роботу.

"Вони насолоджувалися життям і не турбувалися про матеріальні речі. Немає очевидного мотиву. Їх любила вся громада. Вони приголомшливі люди", - кажуть сусіди по табору.

За кілька днів до зникнення Тернер і Шульте зустріли друзів у місцевому барі і сказали їм, що їх турбує, що хтось розташується в кемпінгу поблизу.

"Вони сказали, що їм потрібно переїхати в інший табір через якогось моторошного хлопця поблизу. Ці дівчата жили на природі, вони були незалежні і впевнені в собі. І щоб хтось змусив їх відчувати себе некомфортно, це повинен був бути дуже серйозний дискомфорт", - впевнені друзі загиблих.

Як повідомляв Знай.ua, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області. Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші

Знай.ua писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"