У Києві репетиція параду до Дня незалежності несподівано перетворилася на романтичне шоу – молодий військовий освідчився у коханні своїй обраниці на очах у багатотисячного натовпу. Відео освідчення потрапило у соцмережі.

«Гарно вчора хлопчина освідчився», - написав під роликом його автор Богдан Бондарь у Facebook.

На відео хлопець у супроводі двох військових у парадній формі підходить із букетом до дівчини, яка також є учасницею параду, та робить їй пропозицію. У відповідь він почув «так» і одягнув коханій обручку на пальчик.

У коментарях українці висловлюють своє захоплення з приводу «парадної романтики».

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

«Дуже романтично, вітаю вас», «Побільше б таких хлопців», «Щасливої долі вам, діти!», «Наші Золоті діточки! Хай вам щастить! Щастя вам!!!!», «Заздрю дівчині коханій!!! Бережіть кохання», «Браво! Молодчинка! Щасливого Вам спільного життя!», «Яка милота!!! Дай Боже вам, діточки, жити у мирі й злагоді до ста років!», «Я аж сама розплакалася... так мило... молодець... ці емоції не забути... чоловічий вчинок», «А я думала до чого весь парад. Тепер зрозуміло. Я жартую!!! Щастя вам, молоді. Здоров'я, любові!», - бажають всього найкращого майбутній родині українці.

Однак знайшлися і ті, кому все здалося показушним та награним.

«Господи, навіщо на всю країну, це особисте, показуха», «Я рада за них, але це все виглядає надто театрально, у кожного своя думка», «Ну чесно, так все награно (ну тобто заздалегідь все підготовлено). Але все одно бажаю їм щастя, взаєморозуміння і терпіння!!!», - висловлюються у коментарях.

Нагадаємо, на параді до Дня Незалежності проїдуться танки з малярським скотчем: "Вони хоч не з фанери?"

Як повідомляв "Знай.ua", три дні в об'їзд: Київ перекриють для репетицій до Дня Незалежності України

Знай.ua писав, Київ готують до Дня Незалежності: днями перекриють десятки вулиць, а по Дніпру будуть "ганяти" військові катери