Стало відомо про інцидент, який стався в Запорізькому супермаркеті. Гриби в упаковці вкрилися неприємною речовиною, і стали непридатні для вживання.

Про це стало відомо завдяки Telegram- каналу "Чорний список", де регулярно публікуються скарги українців стосовно різних сфер. Цього разу пол роздачу потрапив супермаркет Varus, де були придбані гриби Бебі ерінгі.

"Грибочки Бебі ерінгі вкрилися грибком. Varus на вул. Яценко, 2" - сказано в повідомленні.

До публікації також доклали знімок тих самих грибів, на яких не озброєним оком видно, що з ними не все гаразд. З чим саме це пов'язано - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

У коментарях користувачі вирішили висловитися з цього приводу:

"Масло масляне)";

"Вам за меньшу ціну дають більше грибів, а ви ще й скаржитеся.)";

"Нормально, бонусом прилітає)";

"Але ж правда! Вага виростає))))".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що є ряд порад, як правильно вибрати гриби в магазинах, адже, продукт специфічний, і ніколи точно не дізнаєшся, свіжі і смачні вони.

Спочатку потрібно звернути увагу на упаковку і місце зберігання, адже, гриби повинні бути в сухому, добре вентильованому ящику, або ж заводській упаковці. Під плівкою ні в якому разі не повинно бути вологи, а капелюшки сухі.

Також, потрібно звернути увагу на пружність. Капелюшки і ніжки повинні бути щільними і пружними, не залишаючи на собі вм'ятин після натискання.

Нагадаємо, колишній мер крав капусту і цибулю з чужого городу: спіймали на грядці. Чоловіка спіймали прямо на городі

Як повідомляв портал Знай.ua, клієнтка "Сільпо" закотила скандал, щоб не надягати маску: "Опудало жирне". Клієнтка "Сільпо" закотила скандал через маску

Також Знай.ua писав, середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн.