Іноді буває так, що переїжджаєш на нове місце, і не покидає відчуття, що ви не на своєму місці, або ж щось не так. Або ж починають відбуватися дивні речі у вашому домі. Тоді люди звертаються за допомогою до молитов.

Існує величезна кількість святих текстів, які допоможуть захистити ваш будинок, або ж інше важливе для вас місце. Вони борються зі злом, а Бог стає на вашу сторону.

Церква, скріншот: Facebook
Церква, скріншот: Facebook

Ця молитва призначається для освячення вашого будинку.

Господи Боже, Владико Вседержителю, благослови, молимо ти ся, житло це і вся раби Твоя, що живуть в ньому, яко і охороняються тобою, перебуватимуть у мирі, любові та злагоді:

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

благослови їх, яко та виконуючий волю Твою святу, проживають зде до своєї старості і побачать сини синів своїх: благослови їх радощами, веселощами і достатком, яко і втішають незаможних: благослови їх довголіттям, яко і догоджаючи тобі, Владиці, Творцеві і Спасителю, по милості Твоєї внідут живуть в цьому житло і в Царство Твоє Небесне, уготоване всім творить веління Твоя.

Почуй нас, Всемилостивий, і благослови житло це і живуть в ньому: яко так завжди хвалять Тебе Бога нашого, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва у церкві, кадр з відео
Молитва у церкві, кадр з відео

Читати її слід в тому місці, яке ви і хочете вберегти від злих сил. Головне лише-щира віра, і бажання бути почутим. Тоді, вам точно допоможуть, і ви заживете в будинку спокійно.

Нагадаємо, найсильніші молитви за здоров'я: слова, які захистять Ваших рідних від хвороб. Молитва про здоров'я для себе і близьких

Як повідомляв портал Знай.ua, як святкувати Маковія 14 серпня: суворі заборони в цей день. Чого ні в якому разі не можна робити в цей день

Також Знай.ua писав, відважний воїн віддав життя за Україну, побратими не стримують сліз