По всьому простору колишнього Радянського Союзу можна знайти величезну кількість старих автомобілів, значна частина з яких допрацьовувалася і тюнінгувалася. Такий екземпляр виявили і в Мінську, столиці Білорусі-там був знайдений незвичайний "Запорожець" чорного кольору. Його фотографії в мережі опублікував Instagram-аккаунт "retronomer_1992", пише Hyser.

Так, на знімках зображений класичний автомобіль Українського Виробництва — "Запорожець" ЗАЗ-966, який, однак, при найближчому розгляді, має досить велику кількість відмінностей від стандартної моделі, за рахунок чого виглядає свіжо і неординарно.

Перше, що кидається в очі — колір кузова автомобіля. З якоїсь причини в роки, коли автомобіль ще стояв на конвеєрі, керівництво "комунара" не хотіло, щоб ЗАЗ-966 мав чорний колір в якості заводського, а даремно. Оскільки цей автомобіль, очевидно, пофарбований в чорний вже власником, виглядає досить стильно і цікаво, оскільки чорний колір вдало підкреслює всі лінії кузова.

Другий незвичайний момент полягає в частині кузова, завдяки якій ЗАЗ-966 "Запорожець" отримав прізвисько "Вухатий" — власне, "вуха", які на ділі є повітрозабірниками для повітряного охолодження двигуна, встановленого в задній частині. Власник автомобіля змінив форму повітрозабірників, завдяки чому, а також завдяки чорному кольору, вони, на відміну від оригінальної моделі, абсолютно не виділяються, за рахунок чого кузов став більш обтічний.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Остання зміна-більший і "агресивний" вихлоп. Можливо, автомобіль отримав ще й ряд технічних поліпшень, проте дізнатися цього, не заглядаючи під капот, не вийде.

Нагадаємо, Ульяновський автозавод показав люксові позашляховики для мисливців.

Як повідомляв Знай.ua, Toyota випустила позашляховик ексклюзивно для Північної Америки.

Знай.ua писав, що Ілон Маск пообіцяв допомогти своїм конкурентам, нові технології кожному бажаючому.