У мережі розповіли про інцидент, який стався на одному з пляжів міста Одеса. Українці поскаржилися на не якісний сервіс і хамське обслуговування.

Новий пост про це був опублікований на сторінці "чорний список Одеса" в соціальній мережі Facebook, де регулярно з'являються відгуки та скарги на заклади, або ж Інші сфери.

Цього разу мова пішла про Пляж Брайтон Біч, який розташовується в Одесі. Автор каже, що з подібним вони зустрілися вперше.

Пляж, фото: скріншот з відео
Пляж, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Такого антисервісу і хамського ставлення не зустрічали ні на одному пляжі Одеси. Прийшли з дітьми сьогодні вранці на пляж. Хотіли взяти один шезлонг з парасолькою, тому що два шезлонга не беремо вже виходячи з особистого досвіду, коли йдемо з дітьми. Чоловік дивиться за дітьми і лежати йому ніколи, я відпочиваю на шезлонгу, потім можемо помінятися. Але! Шезлонг нам продати відмовили, і запропонували піти на сусідній пляж. ???!!! Мовляв, один шезлонг для двох осіб їм керівництво забороняє продавати, не подобається-йдіть на сусідній пляж " - йдеться в повідомленні.

Автор не розуміє, як можна так ставитися до відвідувачів, адже подібне - не дозволено. На будь-якому іншому пляжі міста послуга з шезлонгами не обмежена, і це нормально. Клієнт платить за це гроші. Але, що сталося тут-автор повідомлення не розуміє.

Скрін, відео YouTube пляж
Скрін, відео YouTube пляж

"При такій кількості платних пляжів, з таким ставленням до ВІДВІДУВАЧІВ, ви далеко підете! Удачі! Katrina Nikolaeva " - підсумували повідомлення.

Скандал на пляжі, фото: скріншот
Скандал на пляжі, фото: скріншот

Нагадаємо, відпустка в Україні 2021: де відпочити на морі дешевше Туреччини

Як повідомляв портал Знай.uа, 5 кращих українських курортів з термальними водами, які замінять відпочинок на морі

Також, Знай.uа писав, відпочинок на Азовському морі 2021: українців відлякали" кусючі " ціни і крижана вода