Перша леді України Олена Зеленська розповіла про Київський саміт перших леді і джентельменів. Він пройде вперше в історії України, тому, напевно запам'ятається надовго.

Про це дружина президента написала на своїй сторінці в соціальних мережах Instagram і Facebook, де регулярно з'являються різні новини про життя Олени, її сім'ї, або ж про робочі справи, які пов'язані з державою.

Всього в Instagram за нею стежить вже більше 1,7 мільйонів користувачів.

"Вперше в історії представники" м'якої сили " зібралися для обговорення викликів нової реальності. Ми поставимо гострі питання, шукати на них відповіді і обміняємося власним досвідом з актуальних проблем" - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Перша леді зазначає, що вона неймовірно рада тому факту, що саме її країна, на свою 30-ту річницю стала місцем зустрічі для джентельменів і леді.

Вони стають міцнішими, сильніше, помітніше в світі, що не може не радувати.

"Не в останню чергу саме завдяки "м'якій силі", нові можливості для якої, я впевнена, будуть формуватися сьогодні на наших очах у Софії Київській " - продовжила Олена Зеленська.

Нагадаємо, що вже у вівторок, 24 серпня в Україні відзначатимуть День Незалежності - 30 років. До цієї події велася посилена підготовка, і вперше за кілька років повернуть військовий парад. Також, буде проведено кілька концертів зі знаковими українськими артистами, які виконають кращі пісні за всі роки української історії. Звичайно ж, все пройде не без участі президента України Володимира Зеленського та його дружини Олени.

Нагадаємо, Євген Кошовий повернувся в часи, коли президентством Зеленського і не пахло: "16 йому Чи 50?"

Як повідомляв Знай.ua, Володимир і Олена Зеленські провели параолімпійську збірну України в Токіо: "Всі ви-вже переможці"

Знай.ua писав, Олена Зеленська залишила частинку України в лондонському Тауері: "Продовжує крокувати по світу"