Автомобільні експерти назвали поширені схеми шахрайства, при яких потрапивши в пастку водій готовий "вирішити питання" мирно і сам віддає гроші злочинцям.

Про це повідомляє «Твоя Машина».

Поступися дорогу

В цьому випадку водій слідує по лівій смузі, людина за кермом йде позаду автомобіля і починає блимати фарами і просить поступитися дорогою. У підсумку, водій змушений перебудується в правий ряд. Там його завідомо таранить інший автомобіль з правої смуги.

ДТП / фото : ГУНП
ДТП / фото : ГУНП

Стрибок пішохода на машину

Водій пропускає всіх пішоходів на переході. Далі він починає рух. Тут несподівано незнайомий чоловік вдаряється об бампер машини. Відразу з'являються "випадкові" свідки, які підтверджують провину водія.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Збита на стоянці дитина

Водій, виїжджає зі стоянки і чує удар. Потім в Гулі можна розпізнати плач дитини. Батько малюка підбігає до водія і нападає на нього, ніби той винен у пригоді.

Задній хід

На світлофорі шахрай включає задній хід. При цьому він врізається в бампер попереду автомобіля, що йде. Потім злочинець стверджує, що водій вдарив його автомобіль не дотримуючись дистанції.

Аварія з журналістами, фото: Національна поліція
Аварія з журналістами, фото: Національна поліція

Оформлення аварії за європейським протоколом

Шахраї в разі аварії пропонують в тихому місці все залагодити, використовуючи Європейський протокол. Після згоди водія, вони стверджують, що розмір збитку більше, ніж 50 тисяч гривень. Для водія вже пізно викликати поліцію, а залишати місце події він не може.

Манекен на дорозі

Під колеса кидають манекен, водій вибігає, щоб допомогти потерпілому, а салон його машини чистять злодії.

Нагадаємо, що патрульні жорстко забили хлопця ногами за Відео-стрім

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Києві головний міст залишать для трамваїв і поділять на 8 смуг

Також " Знай.ІА " писав, що у МВС пояснили водіям, де не варто перевищувати 50 км / год