Двох мешканців Одеси підозрюють у вимаганні неіснуючого боргу п'яти тисяч доларів. Прокуратура вже повідомила їм про підозру.
Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.
Так, стало відомо, що двоє приятелів, які мешкають в Одесі та один з яких є громадянином сусідньої держави, дізнавшись, що 35-річний одесит бажає придбати автомобіль, вигадали неіснуючий грошовий борг перед спільною знайомою у розмірі 5000 доларів США. Після цього вони почали погрожувати чоловіку фізичною розправою, у разі не передачі їм вказаних коштів.

Фото: Одеська прокуратура
Фото: Одеська прокуратура

Після того, як чоловік запропонував зустрітися зі спільною знайомою, яка могла б підтвердити відсутність боргу, зловмисники повідомили, що знайома бачитись не хоче та попросила передати гроші їм. Після цього потерпілий, побоюючись за своє життя та здоров’я, погодився на виконання незаконних вимог. Саме під час виконання умов "угоди" спільників затримали правоохоронці.

Фото: Одеська прокуратура
Фото: Одеська прокуратура

Після цього правоохоронці з'ясували, що один із затриманих є "кримінальним авторитетом" та представником "злодія у закон" в Одесі та області і систематично разом із своїм спільником займався вимаганням коштів у громадян та підприємців. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу.
Нагадаємо, що харківська подружка Неллі Штепи виграла Європейський суд: заплатять українці. Понад 19 тисяч євро компенсації Україна повинна заплатити 72-річній екснардепці від Компартії Аллі Олександрівській.

Як повідомляє портал "Знай" на кордоні далекобійники побили колегу, якого пропустили без черги - " хитрі платять і їдуть"

Також "Знай" писав, що у Львові безробітний чоловік чиновниці Укравтодору "наколядував" 140 тисяч за рік

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще