На День Незалежності України в 2021 році громадяни отримають чотири вихідні дні поспіль: 21, 22, 23 і 24 серпня. Але вихідний за понеділок потрібно буде відпрацювати в суботу, 28 серпня.

Тому Національний банк нагадав про регламент роботи банківської системи України.

Так, варто відзначити, що згідно з розпорядженням Кабміну, робочий день з 23 серпня буде перенесений на 28 серпня. 24 серпня - святковий вихідний день.

ПриватБанк, скріншот: Youtube
ПриватБанк, скріншот: Youtube

Банки, які здійснюватимуть міжбанківські платежі 21-24 серпня — відображатимуть їх календарною датою першого наступного робочого дня, тобто 25 серпня 2021 року.

23 серпня банки в разі необхідності можуть здійснювати касові операції, але без відкриття операційного дня банку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

28 серпня - звичайний робочий банківський день. Всі платежі будуть здійснюватися датою цього дня за 28 серпня.

Нагадаємо, что на святковий "букет" до Дня Незалежності піде 5 млрд з держбюджету – які івенти готує Кабмін. Головними локаціями стануть Київ та Одеса

Як повідомляв портал Знай.ua, у Державному бюджеті на 2021 рік передбачено, що в Україні курс долара буде на рівні 29,1 гривень/Долар.

Також Знай.ua писав, що Парламент готує масову" святкову " амністію ув'язнених до Дня Незалежності-деталі законопроекту.