У суботу, 21 серпня, погода в основному буде малохмарною і не принесе опадів. А ось у східних, Запорізькій, Дніпропетровській, Полтавській та Сумській областях оголосили про штормове попередження, там очікуються дощі та грози, а в окремих районах – град та шквали 15-20 м/с.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +23 до +25 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +11 до +14 градусів.

У центральних областях температура вдень від +24 до +27 градусів, вночі – від +13 до +16 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +24 до +27 градусів, а вночі – до +16.

У східних регіонах – вдень від +25 до +28, вночі – від +14 до +18. На півдні температура повітря - від +26 до +28 градусів вдень, нічна – до +17 градусів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Погода на 21 серпня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що на Сході залишки атмосферного фронту викликатимуть місцеві грозові дощі, а також у західних районах регіону можливий періодичний дощ з грозами.

У Києві 21 серпня без опадів, температура вночі +14 +16, вдень +25 +27 градусів.

Народний прогноз погоди на 21 серпня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святителя Мирона, єпископа Критського. У народі святого називали Мирон Вітрогон і говорили: "Мирони-Вітрогони пил по дорозі женуть, по червоному літі стогнуть", так як в цей день бувають сильні вітри. У колишні часи помітили, "які Мирони - такий січень".

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів.