Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відомий завдяки своїм фразам, які часто стають мемами. Цього разу він потрапив у конфуз через обмовку про те, чим займається генеральний прокурор країни.

Відео з обмовкою Олександра Лукашенко опублікували в Телеграм-каналі "Україна в шоку".
Самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку під час пресконференції поставили питання в якому він був не дуже обізнаний, тому попросив журналістів аби вони звернулися до генерального прокурора.

Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube
Олександр Лукашенко, скріншот: Youtube

"Хочете глибше в це зануритися? Будь ласка, до генерального прокурора, він вам все розповість та покаже. Він дуже толкова людина, займається геноцидом нашого народу", - зазначив Олександр Лукашенко.

Після обмовки про геноцид у мережі почали іронізувати, що Лукашенко таким чином видав правду.

"Обмовочка по Фрейду? Лукашенко розповів, чому ж насправді займається генеральний прокурор країни", - зазначили у Телеграм-каналі "Україна в шоку".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Лукашенко заборонив українцям в'їзд до Білорусі, але декому пощастило. Олександр Лукашенко все ж прийняв рішення закрити кордон з Україною

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Лукашенко збентежив малюка в лікарні своїм натяком: "Я буду твоєю глюкозою"

Також Знай.ua писав, Лукашенко образився на Зеленського: "Чия б корова мукала″