У Херсоні відразу ж після установки впав величезний флагшток з гербом України.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці".
Так, стало відомо, що в Херсоні через годину після установки впав величезний флагшток з гербом України. Варто відзначити, що флагшток впав прямо на Lexus, який був припаркований неподалік. Постраждалих в результаті цього інциденту немає.

У Херсоні через годину після установки впав величезний флагшток
У Херсоні через годину після установки впав величезний флагшток

Варто зазначити, що ця конструкція коштувала бюджету 8 мільйонів гривень. При цьому губернатор Херсонщини зазначив, що в цьому немає ніякої трагедії, адже поломки іноді трапляються.

"День вдався! Є про що поговорити! Що ж ви зробили для своєї Херсонщини? Або у Вас все завжди гладко і нічого не ламається? Звідки ви взялися такі ідеальні і правильні? Оберніться навколо і подумайте, що ви зробили крім сміху над проблемами! Але ж це проблеми не наші, це проблеми Херсонщини, бо все це робиться для людей, для Вас! ",- зазначив Сергій Козир.

Скріншот коментаря
Скріншот коментаря

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Також Знай.писав, що Парламент готує масову" святкову " амністію ув'язнених до Дня Незалежності-деталі законопроекту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай писав, українці просять Володимира Зеленського збільшити орендну плату за землю: віддають роками за копійки.