Українець назвав реконструкцію електропроводки та освітлення в КЗ "Кам'янсько-Дніпровський НВК" актом вандалізму. Адже ремонт у школі досі не закінчений, через що вона не може приняти дітей на навчання.
Про це Дмитро Лебедь написав на своїй сторінці у фейсбук.
Чоловік зазначив, що попри те, що не за горами освітній сезон у школі досі обдерті стіни і стелі, звисають дроти та купи уламків бетону та цегли на підлозі та підвіконнях.

Школа, фото з фейсбук
Школа, фото з фейсбук

"Будівельники, на вигляд - набрід випадково найнятих людей, яким плювати на все. Директор школи Шкільний Ігор Петрович зізнається в своїй повній некомпетентності та безпорадності, мекаючи про те, що його ніхто не слухається, проекту у нього немає, і нічого він не знає, і навіть відпустки у нього не було. І це все - школа, яка ще три місяці тому працювала в штатному режимі. Йдучи на літні канікули, наші діти залишали затишні стіни своїх класів", - зазначив чоловік.

Школа, фото з фейсбук
Школа, фото з фейсбук

Вже менше ніж за два тижні школа має зустрічати дітей на навчання, проте поки що для цього немає належних умов.

Школа, фото з фейсбук
Школа, фото з фейсбук

"З 1 вересня діти навчатимуться на вулиці! У зв'язку з такою ситуацією, рішенням батьківських зборів 8А класу, будемо вимагати проведення загальношкільних батьківських зборів з присутністю: директора школи, начальника відділу освіти, заступника міського голови з гуманітарних питань та депутатів міської ради", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Міністерство освіти оприлюднило список наукової літератури: за якими програмами навчатимуться школярі

Як повідомляє портал "Знай" з 1 вересня школи перейдуть на стандарти Нью-Гемпшира: малюнки – на уроках історії, нові тести і "нарко-перевірка" вчителів

Також "Знай" писав, що в українських школярів з'являтимуться додаткові предмети: виховуватимемо професійних спортсменів