Вчора, 18 серпня 2021 року, в Києві пройшла перша репетиція параду військ і артилерійського салюту на Трухановому острові до 30-річчя Незалежності України.

Повторити подібне планують ще 20 і 22 серпня, у зв'язку з чим перекрили рух автомобілів і громадського транспорту.

День незалежності, парад - фото Знай.ua
День незалежності, парад - фото Знай.ua

У мережі з'являється все більше і більше фотографії та відео з репетиції. Але більше задоволення українці отримали під час руху бійців, які задали в центрі Києва власну атмосферу. Справа в тому, що вони виконали відому кричалку харківських футбольних фанатів "Путін х*йло".

На відео чутно, як хлопці марширують під звуки барабанів, тоді як публіка сміється і підтримує подібні висловлювання. Але все ж є і незадоволені особи, які в коментарях не вірять у правдоподібність відзнятих матеріалів. Вони думають, що звук наклали зверху, а бійці в цей час мовчки крокували.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

День незалежності, парад - фото Знай.ua
День незалежності, парад - фото Знай.ua

"Красунчики👍 🏻 обожнюю наших військових", "Я спочатку теж так подумав, але там по губах начебто все чітко складається. Хоча я сам можу змонтувати таке на iзі. Х*р знає", Ммоя думка, освічена людина і вихована, ніколи не дозволить собі ображати президента будь-якої держави, ким би він не був, і якої б думки я про нього не був", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, на параді до Дня Незалежності проїдуться танки з малярським скотчем: "Вони хоч не з фанери?"

Як повідомляв "Знай.ua", три дні в об'їзд: Київ перекриють для репетицій до Дня Незалежності України

Знай.ua писав, Київ готують до Дня Незалежності: днями перекриють десятки вулиць, а по Дніпру будуть "ганяти" військові катери