Свято першого вересня в Одесі вирішили скасувати через туристів. Замість того, щоб відправити дітей до школи, місцеві чиновники вирішили продовжити літній сезон і заробити ще грошей. Відповідне рішення запропонували ухвалити на засіданні Одеської обласної державної адміністрації.

Свою пропозицію чиновники аргументували глобальними змінами клімату: якщо раніше купальний сезон в Одесі розпочинався в травні, то тепер теплий період рокі змістився і захопив частину осені. Відповідно, купатися в морі можна і у вересні.

За попередніми розрахунками, продовження літнього сезону принесе до бюджету області додаткові 600 мільйонів гривень.

Щоб «пересунути літо», необхідно перенести початок навчального сезону в школах – з 1 на 20 вересня. Але це потребує відповідних змін у законодавстві, адже за законом навчальний процес має тривати не менше 175 навчальних днів.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

На ідею одеських колег вже звернули увагу в Миколаївській та Херсонській ОДА.

Нагадаємо, що чоловік у Запоріжжі стрибнув з дамби - небезпечна висота коштувала йому життя.

Як повідомляв портал Знай.uа в Одесі туристи загоряли поруч з потопельником: моторошні кадри вбивають віру в людей. У цей час люди спокійно насолоджувалися відпочинком

Також Знай.uа писав про те, що у суботу, 24 серпня, на українському пляжному курорті Кирилівка знаходиться на узбережжі Азовського моря, спостерігався справжній аншлаг - пляжі були буквально переповнені відпочиваючими.