Жителям Австралії не позаздриш - їм раз у раз доводиться дивитися по сторонах, щоб не наштовхнутися на небезпечну змію або отруйного павука. Навіть покупці маркету не застраховані від несподіваної зустрічі з якою-небудь рептилією. Відео такого конфузу опублікували в соцмережах.

""Вам підказати щось, жінко?", або як виглядає типовий похід в магазин в Австралії", - підписали дивний ролик в співтоваристві LIFE SHOT в "телеграмі".

На відео - стелажі з товарами в одному з магазинів. З верхньої полиці звисає величезний пітон, який з цікавістю спостерігає за людиною, що знімає його на камеру.

У коментарях підписники вправляються в дотепності з цього приводу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"А на касі коала, і кенгуру-вибивала", "Це просто еко френдлі магазин", "Товарознавець", "Він там працює, цінники змінює", "Схоже, Австралійська Ліга захисту Прав тварин домоглася права змій повзати по місцевих магазинах. В очах шланга явно читається "Че вилупився, козел???", "Це австралійські відеокамери для захисту від крадіжок", "Хтось з тещею приїхав", "Ліверна ковбаса втекла з м'ясного відділу", "Галяяяя!", - жартують коментатори.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.