В Інтернеті з'явилися фотографії з жахливими умовами проживання в одному зі студентських гуртожитків у Києві.

Йдеться про житлове приміщення для учнів НАУ (№11), яке розташовується на вулиці Ніжинській. За словами працівників гуртожитку, капітального ремонту вони не бачили більше 30 років, з 1986 року. Знімки демонструють поганий стан вбиралень і душових, раковини там побиті.

Жах у столичному гуртожитку, фото: Google
Жах у столичному гуртожитку, фото: Google

Деякі користувачі навіть порівнюють умови з СІЗО. Вони вважають, що умови перебування там набагато кращі, адже студентам доводиться платити. І дійсно, нещодавно в Київському слідчому ізоляторі зробили капітальний ремонт, відновивши 18 камер.

Учні скаржаться на тарганів і демонструють обшарпану кухню з "радянською" плитою і раковиною, кімнати з залатаними дверима і перекошеними столами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Жах у столичному гуртожитку, фото: Google
Жах у столичному гуртожитку, фото: Google

"Сантехніка наша просто в жахливому стані. І якщо в кімнатах ще більш-менш, оскільки самі батьки там роблять ремонти, то в сантехніку ж ніхто не полізе. Чи не будуть же батьки труби міняти. Коли той Капітальний ремонт буде-невідомо, нам нічого не говорять", - зізналися в адміністрації.

За ці жахи студенти повинні заплатити 520 гривень на місяць - 2600 грн за п'ять місяців. Попередній огляд, за словами представників гуртожитку, провести не можна. Потрібно приїжджати і відразу заселятися, бо це не музей.

Жах у столичному гуртожитку, фото: Google
Жах у столичному гуртожитку, фото: Google

Нагадаємо, щури атакували студентський гуртожиток, мешканці сусідніх будинків занепокоєні: "Там гуляють діти"

Як повідомляв "Знай.ua", киянка перетворила дорожній знак на жердину для стриптизу, троє копів спостерігали осторонь: "Чиясь майбутня мати"

Знай.ua писав, у Харкові підлітку, підозрюваному у вбивстві 6-річної дівчинки, не загрожує в'язниця через вік