З сусідньої Російської Федерації прилетіли тривожні новини. З'явилася інформація, що дослідний зразок військово-транспортного літака Іл-112В зазнав катастрофи в ході польоту в Підмосков'ї.

Військовий транспортник впав при заході на посадку в аеропорту Кубинка. У літаку знаходилися три людини. Серед загиблих міг бути Микола Куімов - льотчик-випробувач, герой РФ.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських Telegram-каналів.

Дослідний зразок військового літака впав в 1,5 км від смуги поруч з великим Нікольським ставком. Іл-112 - легкий транспортний літак, офіційно перший політ намічений на березень 2022. На борту було три людини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В Об'єднаній авіабудівній корпорації (ОАК) підтвердили факт НП. Там уточнили, що аварія сталася в ході тренувального польоту при заході на посадку біля аеродрому Кубинка. За попередньою інформацією, на борту були три людини, їх доля невідома.

Попередньо, в польоті загорівся правий двигун. Борт не дотягнув до смуги. Попередньо, екіпаж при падінні не вижив.

У мережі опублікували кадри моменту після падіння Іл-112. Відомо, що раніше новий військово-транспортний літак прибув в підмосковний Жуковський, щоб брати участь у форумі "Армія-2021".

Раніше повідомляли, на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.

Як повідомляв Знай.uа, не встиг набрати висоту: літак розбився під час зльоту, є загиблі і поранені.

Знай.uа писав, українські льотчики врятували сотні життів, пожертвувавши своїми - "Герої не вмирають!".