У Запорізькій області невідомі оголосили дивний флешмоб депутатам. Народним обранця "пропонують" поїсти зі смітника.

Йдеться про місто Мелітополь, де на контейнерних майданчиках систематично з'являються написи на сміттєвих контейнерах, передає портал РИА Мелітополь.

Сміттєвий бак, скріншот із відео
Сміттєвий бак, скріншот із відео

Почалося все з того, що біля новобудови на вул.Петра Дорошенка на контейнерному майданчику невідомі народні месники фарбою написали: «їжа для депутатів». Через чотирнадцять днів там з'явився новий напис "Жеріть с*уки".

При цьому, до яких конкретно депутатів відноситься дане послання, вони не вказали.
Згодом напис з'явився на ще одному контейнерному майданчику.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

При цьому дані написи не додають естетики для вулиць міста. При цьому, дана Народна творчість ніяк не впливає на життя депутатів і лише додає роботи для співробітників комунальних служб Мелітополя.

Нагадаємо, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області. Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші

Як повідомляв Знай.ua, 17-річна дівчина вийшла у вікно 5-го поверху під час вечірки. Як розповіли мешканці будинку, то дівчина випала близько півночі, а перед цим всі почули глухий звук.

Знай.ІА писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"