У Полтаській області, в одному з місцевих магазинів відвідувачі заявили, що працівники Кременчуцького хлібокомбінату не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

Місцева мешканка помітила на торгових полицях магазину гірчичний батон, в упаковці якого лежала мертва муха. Дівчина поспішила попередити інших покупців про якість продукції і про "бонуси", які можна отримати разом з придбаним.

Користувачі соцмережі активно прокоментували ситуацію, деякі саркастично висміяли знайдену муху, були і ті, які поділилися своїм досвідом.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що останнім часом надходить все більше скарг від українців на магазини і виробництва. Споживачі не соромляться говорити про якість продукції, показуючи все на камеру і попереджаючи інших людей.

Раніше ми писали про те, що украінець мало не купив "живу" диню: "Там всередині вже сидр"

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їв скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя"

Також портал Знай.uа писав, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"