У неділю, 15 серпня, загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов. Поліцейські знайшли тіло мера на веранді його власного будинку. Поруч з ним знайшли автомат.

На брифінгу Національної поліції з розслідування цієї події правоохоронці зазначили, що наразі є три версії загибелі мера Кривого Рогу.

Перша версія це умисне вбивство, поліцейські зазначають, що друга версія - самогубство. Третя версія це необережне поводження зі зброєю.

Розслідування загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова
Розслідування загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова
Розслідування загибелі мера Кривого Рогу Костянтина Павлова

Наразі правоохоронці опрацьовують відео з камер спостережень. При цьому, як воно потрапило в соцмережі поліція не знає. Також з дружиною загиблого зараз працюють слідчі. При цьому наголошується, що про погрози поліції нічого не відомо.
Правоохоронці на брифінгу повідомили, що смерть настала приблизно о 6-7 ранку в неділю. Костянтин Павлов загинув в результаті одного вогнепального поранення з карабіна.

Як повідомляв Знай.uа, 20-річний українець застрелився у власному дворі після повернення з армії: Подія трапилася в селі Свердликове Кіровоградської області. Перед смертю хлопець написав у соціальних мережах, що його товариш по службі на ім'я Іван вимагає у нього гроші

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.uа писав, 9-класниця повісилася через цькування вчителів та однокласників: "Свиня неосвічена"