На Приватбанк поскаржилася незадоволена клієнтка. За її словами вона оформила депозит, проте фінустанова зробила її винною.

На сайті Мінфін з'явилася скарга незадоволеної клієнтки. Вона зазначила, що в травні цього року вона оформила депозит при продажу і внесла свої гроші.

Коли вона прийшла знімати гроші, вона дізналася, що вони на віртуальній карті.

37 доларів, щоб забрати свої гроші, при тому що дохід 3 центи?!Раніше у мене було більше 4х депозитів в цьому банку і таких кінських умов не було. Ви в своєму розумі, Приватбанк!!!
, - повідомила вона.

Вона зазначила, що Приватбанк на цьому депозиті заробив один відсоток, а сама клієнтка нічого не отримала.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

Це схоже на кредит вже ... або шахрайство
, - повідомила вона.

На претензії клієнтки відповіли представники самої установи. Вони повідомили, що у випадку з інтернет-карткою зняття готівкових коштів не передбачається, а всі тарифи публічні.

Нам шкода, що ви зіткнулися з незручностями. Дозвольте пояснити, що зарахування відсотків та виплата коштів здійснюється на картку у валюті депозиту, яку обирає клієнт. Якщо обирається інтернет-картка — зняття готівки не передбачено. В даному випадку, є можливість перевести кошти на реальну картку або віртуальну ( digital ) і знімати готівку, згідно її тарифам.
, - повідомили там

Нагадавши, у МОЗ назвали умови, за яких школярів відправлять на дистанційне навчання. Віктор Ляшко назвав умову, за якої дітей не розпустять по домівках.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", середня зарплата українців перевищила 500 доларів: в яких областях платять від 20 тис. грн. Середня зарплата в Україні зросла до рекордного максимуму.

Також " Знай.ІА " писав, горить найбільше на планеті звалище шин: загрожує катастрофою для всього світу. Загорілося величезне звалище автомобільних шин.