З Миколаївської області прийшли доволі спекотні новини. З'явилася інформація, що мешканка селища Прибужжя просто спалювала сміття у дворі свого приватного будинку. Проте доля вирішила втрутитися у вже звичний для Серпня процес - в один прекрасний момент полум'я перекинулося на суху траву і чагарник за територією домоволодіння.

На жаль, українка постраждала від вогню, пенсіонерку довелося госпіталізувати.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГСЧС України в Миколаївській області в мережі Facebook.

Пенсіонерка влаштувала пожежу в селі, фото: mk.dsns.gov.ua
Пенсіонерка влаштувала пожежу в селі, фото: mk.dsns.gov.ua

За інформацією рятувальників, мешканка села Прибужжя 1958 року народження спалювала сміття, і вогонь перекинувся на сухостій. Жінка отримала значні опіки тіла та дихальних шляхів. Її направили в Доманівську багатопрофільну лікарню у важкому стані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пенсіонерка влаштувала пожежу в селі, фото: mk.dsns.gov.ua
Пенсіонерка влаштувала пожежу в селі, фото: mk.dsns.gov.ua

Пожежу загасили місцеві жителі власними силами. Підрозділи ДСНС не залучалися. В обласному управлінні зазначили, що за минулу добу в регіоні сталося 19 загорянь на відкритій території.

Також варто нагадати нашим читачам, що під Тернополем у п'ятницю, 13 серпня, старовинне кладовище поблизу одного з сіл перетворилося не декорації до фільму жахів. Відео з місця події оприлюднили на сторінці спільноти faynyy_ternopil у соцмережі Instagram.

Йдеться про цвинтар у селі Кобиловолоки на Теребовлянщині. Чи то випадково, чи то навмисно стався підпал сухостою на території кладовища. Старовинні надгробки і хрести опинилися в епіцентрі пожежі.

Раніше повідомляли, вогонь вище хрестів: п'ятниця,13-е обернулася жахливою пожежею на українському кладовищі.

Як повідомляв Знай.uа, летів на пожежу: у Туреччині розбився російський літак, не вижив ніхто.

Знай.uа писав, вчені спрогнозували зміни клімату в Україні найближчих 100 років: арктичний холод і пустелі замість полів.