Українська сторона не зафіксувала будь-які порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 14 серпня, і станом на сьогоднішній ранок.
Про це повідомляє пресштаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Наші воїни продовжують контролювати загострену ситуацію на Донбасі, стримуючи збройну агресію РФ, і дотримуючись режиму припинення вогню.

Воїн ЗСУ, фото: Facebook
Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Відомо, що в районі ООС виконуються й інші завдання сил оборони, включаючи перевірку транспортних засобів і осіб.

"Протягом доби підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4021 транспортних засобів, 4671 осіб, з яких 4589 по інформаційному центру. У територіальні підрозділи на причетність до збройних формувань Російської Федерації та її найманців доставлялося 2 людини. Виявлено 33 адміністративні правопорушення. За вказаний період поліцейськими розкрито 20 злочинів", - йдеться в повідомленні.

Скрін, Facebook ООС
Скрін, Facebook ООС

За вчорашній день, 14 серпня, на тимчасово окуповану територію України через контрольний пункт виїзду-в'їзду
"Станиця Луганська" прослідувало 1329 осіб, а ось в Україну повернулися 1421 людина.

Нагадаємо, двоє воїнів ЗСУ отримали осколкові поранення на Донбасі: прикрили собою рідну землю від обстрілів ворожої артилерії

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", три молодих братика Назар, Саша і Максим захищають Україну від ворога, мріючи про генеральські погони: "Поруч рідний..."

Знай.ua писав, молодий воїн вступив до лав ЗСУ, щоб не поступитися ворогові навіть метра рідної землі: "Не відступимо!"