Колишня прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 14 тисяч осіб.

Відомо, що ще за часів, коли вона обіймала посаду наближеної до Президента України, дівчина любила хвалитися постійними подорожами по світу, супроводжуючи главу держави по п'ятах.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

"Чи віримо ми, що нам потрібна ще одна революція, щоб побудувати сильну і успішну Україну? Чи віримо, що група молодих радикально налаштованих хлопців, що вигукують патріотичні гасла, можуть щось змінити у владі? І чи віримо, що на кривавих закликах можна побудувати державу, в якій кожному з нас хочеться жити?", - запитує Юлія Мендель в короткому відео на сторінці.

Юлія Мендель, фото: Instagram
Юлія Мендель, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Вона не посоромилася порівняти Майдан з бананом, а також повідомить, що заклики до нової революції перетворюють Україну на бананову республіку.

"Що Ви мелете? На Майдані люди загинули. Які банани?", "Є відповідні силові служби, які знають організаторів і тих хто фінансує це дійство. Повинні бути справи, затримання і вироки тоді буде порядок. Безкарність народжує беззаконня!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, колишня прессекретар Зеленського Юлія Мендель закуталася в штору заради самопізнання: "На місяць і назад..."

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель розповіла про зарплати, соціальні виплати та фінансування доріг: "Про складне, нудне і конспірологічне"

Знай.ua писав, колишня прессекретар Зеленського Юлія Мендель "ощасливила" рупор Путіна Дмитра Пєскова