Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

Його дружина Олена теж займається особливо важливими державними справами. Нещодавно вона побувала на острові Хортиця, а також опинилася на відкритті крутої фотовиставки з сильними відображеними історіями.

Жан Беленюк і Зеленські, фото: Instagram
Жан Беленюк і Зеленські, фото: Instagram

А також Зеленська приїхала в Бучу (Київська область), щоб провести перший регіональний форум, пов'язаний з реалізацією змін у шкільному харчуванні. Цей захід дасть можливість пояснити єдине бачення закладеної реформи.

"У найближчі два місяці відбудеться ще 5 таких заходів, де представники громад зможуть поставити свої запитання та отримати на них відповіді. Коли я ініціювала реформу шкільного харчування, мені хотілося, щоб діти із задоволенням ходили в їдальню, а їхні батьки були впевнені, що шкільна їжа – корисна, смачна і здорова", - зізналася Олена Зеленська.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

І потім дружина президента додала, що впевнена в ефективній реалізації реформи завдяки подібним обговоренням.

"Від імені багатьох батьків прошу звернути увагу на харчування в дитячих садках!😢😢😢", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Євген Кошовий повернувся в часи, коли президентством Зеленського і не пахло: "16 йому чи 50?"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир і Олена Зеленські провели параолімпійську збірну України в Токіо: "Всі ви-вже переможці"

Знай.ua писав, Олена Зеленська залишила частинку України в лондонському Тауері: "Продовжує крокувати по світу"