Кабмін збирається знизити тарифи на електроенергію для споживачів, які витратять менше 250 кВт/год на місяць.
Про це повідомляє Кабінет Міністрів України.

Так, стало відомо, що Кабмін трохи знизить тариф на електроенергію для економних споживачів. Тепер, з 1 жовтня ті, хто витратив менше 250 кВт/год на місяць, платитиме по 1.44 грн за кВт.

Фото: Кабмін
Фото: Кабмін

Для тих хто перевищує цей ліміт ціна буде іншою. У такому випадки споживачам доведеться заплатити 1.68 грн, як це було раніше.
Варто зазначити, що в Кабінеті Міністрів зазначили, що середньомісячне споживання електроенергії одного домогосподарства в 2020 становить 168 кВт/год на місяць. Так що таким чином більшість споживачів зможуть заощадити на електроенергії.

Нагадавши, комуналка підскочила на 2,7 млрд: у Держстаті підрахували "зимові" борги українців за квитанціями. За офіційними даними, всього в червні 2021 року населення сплатило 12,8 млрд грн за ЖКП

Як повідомляв портал Знай.ua , українцям розповіли, від кого тепер залежатиме цифра в платіжках за опалення: краще перезимувати в іншому місці.

Також портал Знай.ua писав, як і де в Україні можна змінити по батькові: інструкція від Мін'юсту.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще