Дівчина поскаржилася на свого хлопця, який за один раз може з'їсти 67 гамбургерів з McDonald’s.

Про це повідомляє "7news".

Дівчина розповіла про свої побоювання через величезний апетит свого хлопця до McDonald’s та KFC. Вона розповіла, що її хлопець важить всього 68 кілограмів, але може споживати неймовірну кількість фаст-фуду.

Зазначимо, що сукупна калорійність 67 подвійних гамбургерів становить 18 894 - це значно більше, ніж рекомендована добова норма калорій для чоловіка, що становить 2500.

Їжа з Mcdonald's: Facebook
Їжа з Mcdonald's: Facebook


"На нашому першому побаченні, після чудової вечері та розмови, він запитав мене, скільки я вважаю, що він може з’їсти гамбургерів з McDonald's. Коли я сказав, що не знаю, він похвалився, що може з'їсти 50. Перш ніж я зрозумів, що відбувається він замовив 50 гамбургерів. Протягом години він їв КОЖЕН ОДИН з цих гамбургерів", - написала дівчина.

McDonalds, скріншот: YouTube
McDonalds, скріншот: YouTube


Зараз дівчина дуже турбується про стан здоров'я її хлопця, адже вона не знає, як часто він проходить обстеження. Проте він запевнив, що з його здоров'ям все добре.

Нагадаємо, раніше Домашня аптечка на всі випадки життя: лікар розповів, що має бути вдома у кожного

Як повідомляв портал "Знай.ua" , 180-кілограмовий красунчик з жіночими грудьми послав комплекси до біса: прийміть і полюбіть

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що в Україні підрахували, хто важчий за вагою - чоловіки чи жінки: результат здивував усіх