Померла британська актриса, яка зіграла місіс Хадсон в культовому серіалі "Шерлок". На момент смерті їй було 84 роки.
Про це повідомляє The Guardian з посиланням на заяву сім'ї актриси.
Так, стало відомо, що зупинилося серце британської актриси Уни Стаббс. Вона стала відомою завдяки ролями в серіалі "Шерлок" і ситкому "Поки смерть нас не розлучить".
Повідомляється, що актриса померла в своєму будинку в Единбурзі в оточенні сім'ї. При цьому наголошується, що 84-річна Стаббс кілька місяців хворіла.

Фото: BBC
Фото: BBC

Уна Стаббс була не тільки актрисою, але і співачкою і танцівницею. Свою першу роль жінка отримала в 1963 році у фільмі літні канікули. У 1965 році вона почала грати в ситкомі "Поки смерть нас не розлучить", який приніс їй популярність.

Також знімалася в серіалах вбивства в Мідсомері, Міс Марпл Агати Крісті, найгірша відьма і шоу Кетрін Тейт. Стаббс грала місіс Хадсон в серіалі Шерлок.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою. Борис Мірус народився 19 серпня 1928 року в селі Синякова Чортківського району Тернопільської області.

Як повідомляв Знай.uа , помер продюсер Наталі і групи "Міраж": під його хіти запалювали в "лихі 90-ті".У 59-річному віці помер перший продюсер Наталі

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай.uа писав, що син Децла зробив дивовижне визнання через роки після смерті батька: "Пила чай на його могилі". Син репера розповів про серйозні проблеми в сім'ї