У Хмельницькій області, в селі Головчинці відобразили скандальний випадок, що стався у дворі табору "Чайка".

Українка зняла на відео, як ще зовсім маленькі дітлахи граються під радянські пісні "Катюша" і "День Перемоги". Жінка, яка назвалася себе "головною піонервожатою", коли працівників табору попросили пояснити цю ситуацію, заявила, що малюки самі попросили включити ці твори.

Дитячий табір / скріншот з відео
Дитячий табір / скріншот з відео

"Якщо ви думаєте, що це парад Перемоги десь в Росії, то це готуються до чергової активності в таборi "Чайка", який знаходиться в селі Головчинці, Хмельницької області. Табір, я так розумію, підпорядковується обласному управлінню освіти Хмельницької області. На восьмому році війни... задумайтесь, Дитячий табір. Що я можу ще сказати?", - каже автор відео.

Дитячий табір, скріншот: YouTube
Дитячий табір, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

"А з яких це пір Катюша заборонена? Ні, я не фанат даних пісеньок, вже сильно дістали в дитинстві, але. А якщо я захочу надіти червону футболку, комусь здасться, що це символізує совок, то що, я повинен пояснюватися?😳 що за маразм?", "Є сила-силенна дитячих пісень, навіщо дітям слухати "катюшу"?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, не тільки "Свати" і "Дизель шоу": канали та фільми переходять на українську, які санкції чекають на порушників

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Фреймут навчила Kyivstoner хорошим манерам: забрала "слюнявчик" і показала, як пити чай

Знай.ua писав, у пісень Кузьми Скрябіна знайшлися нові "автори", фанати не вірять: "Через 20 років..."