Українці, за словами відомого синоптика Наталії Діденко на сторінці в соціальній мережі Facebook, завтра зможуть насолодитися комфортною погодою з прекрасним повітрям.

Багато хто з вас пам'ятає, як минулого місяця вся країна опинилася під сильними зливами протягом декількох днів. Багато міст були під водою, а громадський транспорт не міг функціонувати нормально. Зараз же в Україні дуже хороша погода. Про це добре свідчить карта Укргідрометцентру.
У західних регіонах очікується +23℃ ...+27℃ вдень і + 10℃ ...+13℃ вночі, в центральних, південних і північних областях ситуація ідентична, а ось на сході України ще очікуються грози (+24℃ ...+ 27℃ і опади протягом дня).

"Така комфортна картинка повисить в нашій Українській синоптичній вітальні ще пару днів, а вже з понеділка, з 16-го серпня, в Україну почне заходити спека африканського походження", - заявляє Наталка Діденко.

Температура повітря в Києві буде близько + 25℃ ...+ 27℃ вдень, вночі + 13℃ ...+15℃. Вітер в столиці 7-12 метрів в секунду (північно-західного напрямку). Медовий Спас пройде під чудовою погодою, як і найближчу неділю. Постарайтеся відпочити на свіжому повітрі перед наступними жаркими днями

Погода в Україні на 13 серпня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 13 серпня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, у Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляв "Знай.ua", град, вітер і тропічні зливи: на Україну насувається Лютий циклон з Німеччини

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Знай.ua писав, спека не щадить нікого: харків'янка психанула і вийшла гуляти по вулиці в стрінгах