На українців чекає по справжньому комфортна погода, адже найближчі кілька днів сильна спека спаде.
Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у фейсбук.
Так, стало відомо, що вже у п'ятницю 13 серпня протягом дня температура повітря коливатиметься від +24 до +29 градусів. Така комфортна погода протримається в Україні найближчі кілька днів, а вже з понеділка 16-го серпня, в Україну почне заходити спека до +35 градусів.

Фото зі сторінки Наталки Діденко
Фото зі сторінки Наталки Діденко

Завтра дощі у більшості областей України малоймовірні. Лише на Сході та південному сході близькість атмосферного фронту може спричинити локальні короткі грозові дощі.
У Києві п'ятниця буде сонячною сухою та теплою. Вдень стовпчики термометрів коливатимуться +26, +27 градусів.

"Маковій та найближча неділя обіцяють таку ж чудову погоду, сонячну й непекучу. Тому перед прийдешньою спекою побудьте більше на повітрі, допоможіть чудовій синоптичній ситуації розумним та приємним відпочинком, чистою галявиною після себе, менше вогню, менше важкої їжі, більше радості від простих речей. І не забудьте сьогодні-завтра купити мак на шулики", - підсумувала Наталка Діденко.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів.