Після сильних лісових пожеж Туреччину наздогнала ще одна стізхія, тут пішли зливи.

Про це повідомляє Hurriyet в середу, 11 серпня.
Нова хвиля дощів накрила Чорноморський регіон на півночі Туреччини - в декількох населених пунктах повені і зсуви. Через зсуви обвалилися кілька будинків, вода забирала автомобілі місцевих жителів.

Зливи в Туреччині, скріншот з відео
Зливи в Туреччині, скріншот з відео

Наразі інформації про постраждалих внаслідок стихії немає. Зливи вже перетворили населені пункти на бурхливі річки. Найбільше залило провінції Синоп і Бартін.

При цьому в провінції Айдин 10 серпня після сильних опадів повені затопили велику кількість будинків і підприємств. Крім того, частина дороги між провінцією і Стамбулом обвалилася.

Зливи в Туреччині, скріншот з відео
Зливи в Туреччині, скріншот з відео

Також в провінції Кастамону раптові і сильні опади затопили підвали будівель. Раптовий зсув перекрив дорогу, що з'єднує центр міста Кастамону з районом Інеболу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Влада попередила людей про повені і зсуви в різних частинах регіону. Міноборони оголосило, що через повінь в Синопі і Кастамону були розгорнуті два вертольоти типу АС-532.

Нагадаємо, раніше райський куточок перетворився на "браму пекла" через нафту: людей не евакуюють, полум'я піднімається з глибини

Як повідомляє портал "Знай.ua" Україна у вогні: громадян попередили про масштабні пожежі

Також "Знай.ua" писав, що Туреччина У вогні: у Мармарисі розбушувалася пожежа, українців екстрено евакуюють