У Києві в одному з районів міста помітили дівчину яка вирішила позасмагати топлес прямо навпроти церкви.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці".

Так, стало відомо, що в Києві на Теремках була виявлена "нудистка". Дівчина вирішила позасмагати на газоні прямо навпроти Спасо-Преображенського собору. При цьому дівчина вирішила зробити це толес.

На Теремках була виявлена" нудистка " скріншот з відео
На Теремках була виявлена" нудистка " скріншот з відео

Така поведінка дівчини викликала подив у парафіян церкви і простих перехожих. У той час дівчина лягла на плед і безтурботно засмагала ні на кого не звертаючи уваги.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На Теремках була виявлена" нудистка " скріншот з відео
На Теремках була виявлена" нудистка " скріншот з відео

"І поки парафіяни, дивуючись, кидали на неї засуджуючі погляди, місцеві жителі жартували, що дівчина просто переплутала, адже колись на місці церкви був пляж",-сказано в повідомленні Телеграм — каналу "Україна в шоці".

Нагадаємо, що чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов врятував зубатенького дитинча акули: "до останнього боролася за життя"

Як повідомляв Знай.ua, "Справжній дракон": вчені дістали з давніх пісків гіганта з 7-метровими крилами, замість пащі-спис

Також портал Знай.ua писав, що від" мур "до" кусь " – один крок: чому кішки пестяться, а потім кусають. Буває так, що кішці начебто подобаються ласкаві торкання її господаря – і раптом, без видимої на те причини, вона кидається на руку і вистачає її зубами.